Winkelwagen

0 producten €0,00

computer studio

computer studio

MIDI KEYBOARD

MIDI KEYBOARD

MIDI-keyboard is typisch een piano-style user interface toetsenbord apparaat dat wordt gebruikt voor het versturen van (MIDI) signalen of commando's via een USB-of MIDI-kabel naar andere aangesloten apparaten en die met het zelfde MIDI protocol werken. Dit is vaak een computer met software,  een Digital Audio Workstation (DAW), deze luistert naar en stuurt MIDI-informatie van en naar andere MIDI-apparaten die zijn aangesloten. Een MIDI keyboard produceert geen geluid. In plaats daarvan is MIDI-informatie verstuurd naar een elektronische module of computer en deze zorgen voor de productie van het geluid. Veel MIDI keyboard controllers hebben pads of knoppen die ook met MIDI werken. Midi keyboards zie je in vrijwel iedere studio. MIDI-keyboards zijn er met 25 toetsen (twee octaven) tot de volledige 88-toetsen. MIDI-keyboards met minder dan 61 toetsen hebben een meestal een lichte aanslag

MIDI KEYBOARD

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
 1. akai mpk249
  AKAI

  AKAI MPK249 midi keyboard

  AKAI MPK 249 MIDI-controller / keyboard

  De akai MPK 249  is een zeer uitgebreide MIDI-controller / keyboard met 49 toetsen, 16 RGB MPC-style-pads, 8 toewijsbare draaiknoppen en 8  faders.
  De mpk kan voor vrijwel alle software ingezet worden voor maximale controlle. Met behulp van de universele MIDI-aansturing configureer je de MPK 249 super snel . De 49 toetsen zijn semi-gewogen en aanslaggevoelig, natuurlijk zijn er ook een modulatie- en pitch bend-wiel ingebouwd. De achterkant heeft aansluitingen voor sustain- en expressiepedalen.

  AKAI MPK 249: MPC-pads

  Akai Professional is natuurlijk bekend geworden door de MPC-samplers. De akai MPK 249 biedt 16 MPC-pads, die de traditie in eren houden. De pads zijn natuurlijk aanraakgevoelig en aanslag gevoelig. De 8 faders kunnen voor DAW-mixers zijn vrij configureerbaar,  hetzelfde geldt voor de 8 draaiknoppen.  Deze controller is als een Zwitsers zakmes voor de veel eissende producer.

  Verwachte levertijd

  Uit voorraad leverbaar

  € 357,00
  Meer info
 2. Alesis Vortex MIDI Keytar
  ALESIS

  Alesis Vortex MIDI Keytar

  Alesis Vortex MIDI Keytar voor de live keyboard speler die graag even dat extra show element brengt tijdens het spelen. Met de aanslag gevoelige toetsen en extra knoppen kan je zeer expressief aan de slag.
  Verwachte levertijd

  1 Week

  Prijs

  Adviesprijs € 259,00

  Aanbiedingsprijs: € 148,00

  Meer info
 3. CME Z-Key 88 USB MIDI keyboard controller 88 gewogen toetsen
  CME

  CME Z-Key 88 USB MIDI keyboard controller 88 gewogen toetsen

  Als je op zoek bent naar een eenvoudige, maar kwalitatief hoge masterkeyboard met 88 gewogen toetsen, dan is de CME Z-Key 88 het perfecte MIDI keyboard. Zijn toetsen spelen zoals een piano, zijn aanslag gevoelig met aftertouch en het wordt via USB gevoed op me Windows of Mac computer.
  Verwachte levertijd

  Voorraad binnen 1 tot 3 dagen bij u thuis

  € 422,00
  Meer info
 4. Roland A-88 USB MIDI keyboard controller
  ROLAND

  Roland A-88 USB MIDI keyboard controller

  De Roland A-88 is een MIDI keyboard controller voor op het podium en in de studio. Hij heeft 88 gewogen toetsen met een zogenaamd ‘Ivory Feel’ Dit zorgt ervoor dat de toetsen natuurlijk aanvoelen zoals bij een ‘echte’ piano.
  Verwachte levertijd

  Voorraad binnen 1 tot 3 dagen bij u thuis

  € 715,00
  Meer info
 5. Roland A-49-WH USB MIDI keyboard controller Pearl White
  ROLAND

  Roland A-49-WH USB MIDI keyboard controller Pearl White

  De Roland A-49-WH is een 49 toetsen USB MIDI keyboard controller voor Mac, Pc en iOS. Hij is licht van gewicht, compact en past dus in iedere studio en ken ook meegenomen worden naar optredens. Hij heeft een gecombineerde pitchbader en modulatie, twee draaiknoppen en een D-beam controller.
  Verwachte levertijd

  Uit voorraad leverbaar

  € 149,00
  Meer info
 6. Roland A-49-BK USB MIDI keyboard controller zwart
  ROLAND

  Roland A-49-BK USB MIDI keyboard controller zwart

  Roland A49-BK keyboard is een 49 toetsen USB MIDI keyboard controller voor Mac, Pc en iOS. Hij is licht van gewicht, compact en past dus in iedere studio en ken ook meegenomen worden naar optredens. Hij heeft een gecombineerde pitchbader en modulatie, twee draaiknoppen en een D-beam controller.
  Verwachte levertijd

  Uit voorraad leverbaar

  € 149,00
  Meer info
 7. Nektar Technology Panorama P4 MIDI keyboard controller voor Reason
  NEKTAR TECHNOLOGY

  Nektar Technology Panorama P4 MIDI keyboard controller

  Nektar Panorama

  De Panorama P4 van Nektar Technology is een spectaculaire MIDI keyboard controller voor Reason cubase en bitwig studio, Hij gaat nog dieper in Reason waar geen enkel andere controller ooit is geweest. Je hebt 93 real/time controllers tot je beschikking. Het toetsenbord voelt degelijk aan, speelt lekker en heeft 49 aanslaggevoelige toetsen met aftertouch.

  Verwachte levertijd

  Voorraad binnen 1 tot 3 dagen bij u thuis

  Prijs

  Adviesprijs € 438,00

  Aanbiedingsprijs: € 379,00

  Meer info
 8. Samson Carbon 49 USB MIDI keyboard met iPad stand
  SAMSON

  Samson Carbon 49 USB MIDI keyboard met iPad stand

  De Samson Carbon 49 is een MIDI controller met een iPad stand. Maar hij is niet alleen geschikt voor het aansturen van je apps, maar ook voor al je instrumenten en je DAW. Hij heeft 49 aanslag gevoelige toetsen een pitch- en modulatiewiel.

  Komplete Elements pakket van Native Instruments bijgeleverd.

  Verwachte levertijd

  Uit voorraad leverbaar

  Prijs

  Adviesprijs € 99,00

  Aanbiedingsprijs: € 94,00

  Meer info
 9. Samson Graphite 49 USB MIDI keyboard
  SAMSON

  Samson Graphite 49 USB MIDI keyboard controller

  Samson komt met een nieuwe MIDI controller keyboard op de markt, de Graphite 49. Dit schitterende masterkeyboard heeft 49 aanslag gevoelige toetsen, en veel faders, druk- en draaiknoppen voor het aansturen van je instrument- en effectplug-ins, en je DAW.
  Verwachte levertijd

  Uit voorraad leverbaar

  € 161,00
  Meer info
 10. Line 6 Mobile Keys 25 USB MIDI keyboard controller
  LINE 6

  Line 6 Mobile Keys 25 USB MIDI keyboard controller

  De Line 6 Mobile Keys 25 is een MIDI keyboard van hoge kwaliteit, en hij is multi inzetbaar. Je kunt hem gebruiken voor je DAW zoals Ableton of Cubase op je PC of Mac, maar ook op je iOS device zoals je iPad of iPhone. Hij heeft 25 full-size toetsen, pitch- en modulatie wheel
  Verwachte levertijd

  1 Week

  € 59,00
  Meer info

MIDI KEYBOARD

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren