]>

API A2D Dual mic preamp

  • boven €50 gratis verzonden
  • vandaag besteld morgen in huis! *
  • laagste prijsgarantie !
  • 14 dagen bedenktijd
  • 3 jaar garantie
  • betaal achteraf

Meer afbeeldingen

€ 2.495,00
inclusief 21% BTW
€ 2.495,00

Verwachte levertijd:
✔ verwacht 1 tot 3 dagen, neem contact op voor de exacte datum en prijs
OF

API A2D geweldige Dual 312 Mic Preamps with Digital Output nu voordelig bij i4-muzique! Gratis verzonden
Beschrijving

Details

API A2D

Dual 312 Mic Preamps with Digital Output

De API A2D vormt een mijlpaal voor API. Het is overigens het eerste product ooit geproduceerd door het bedrijf met een geÔntegreerde digitale uitgang. Met erkenning voor de verlangens naar een oplossing om het microfoon signaal op te krikken naar een werkbare level. API stelde een van hun meest prachtige Mic pre-amps ontwerpen samen met hun nieuwe A / D conversion. Dit resulteerde in een compleet pakket  van een paar perfecte mic preamp voedingen een A / D afdeling met een set van standaard digitale interface outputs, multiple sample-rate keuzes en een internal of external clock optie.

Het API A2D analoge gedeelte wat bestaat uit een circuit van twee API 312 mic preamps, of de helft van APIís populaire 3124 quad mic preamp rack product. Een level control pot met een uitgebreide 20-segment meting systeem toont precieze Mic Gain niveaus. De API A2D is voorzien van schakelaars voor polariteit, een 48V fantoomvoeding, input pad, 2:1 transformator routing en Mic / Line te select. Elke analoge ingang bevat een uitgebalanceerde low level XLR connector en een hoog niveau line input op een 1 / 4 inch jack.

De digitale sectie van de API A2D omvat twee level pots om de feed aan de A / D converters te passen. Elk met een overeenkomstige 20 segment geijkte meter. Met de multi-position schakelaar kies je de gewenste sample frequenties. De externe Sync LED licht op wanneer er een externe klok signaal wordt gebruikt.

De API A2D bevat analoge aansluitingen aan de achterkant die voorzien zijn van een XLR input en output voor elk kanaal, evenals een evenwichtige 1 / 4 "TRS insert om op de A / D converter. Hierdoor kan de API A2D externe analoge verwerkings apparaten invoegen in de audio keten zoals EQ, compressie, enz.

De digitale interface aansluitingen van de API A2D zijn SPDIF single-ended RCA-connector en AES digitale uitgang op XLR. De coaxiale BNC accepteert externe "Super Clock". Daarnaast zijn er een paar 9-pins D-sub connectoren waarmee de koppeling van meerdere A2D units gemaakt kan worden, alle operationeel uit de eerste sample-rate klok in de keten.

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Merk api
EAN Nee
Beoordelen

Andere kochten ook..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 53

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 53

Meer api producten in ons assortiment..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 53

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 53

Uitgelichte top producten verkrijgbaar bij i4-muzique.nl..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 53

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 53

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF