]>

Apogee studio hardware bestellen | I4-Muzique

apogee bij i4-muzique

Bent je op zoek naar de kwaliteitsproducten van Apogee? Zoek niet verder, I4-Muzique heeft het. Verschillende producten van Apogee, zoals de Apogee One, de Apogee Duet 2, de Apogee Symphony en de Apogee Quartet, bestel je gemakkelijk bij ons. Wil je de professioneel advies over een eventuele aankoop, dan kun je mailen, bellen of langskomen in de winkel in Eindhoven.

I4-Muzique biedt alle mogelijke elektronica die muzikanten, DJ's en producers nodig hebben. Bij ons vind je bijvoorbeeld synthesizers, studio processorsen, monitoren, software en DJ gear van professioneel niveau. Je kunt producten zowel online als in de winkel aanschaffen.

Over Apogee
Je vindt veel producten van Apogee bij I4Muzique, en dat heeft een reden. Al sinds 1985 houdt Apogee zich bezig met digitale audio en ondertussen is het merk een van de koplopers in de branche. Fantastische geluidkwaliteit, mooie designs en verrassend gebruiksgemak maken Apogee tot een van de populairste studio hardware producenten van het moment.

Bestellen
Alle producten in de webshop hebben een uitgebreide omschrijving en een duidelijke foto. Bestellen is heel eenvoudig en bij producten van € 50,- of meer, rekenen we geen verzendkosten. Bestel nu uw Apogee producten bij I4-Muzique, dan heb je ze over uiterlijk twee werkdagen in huis.

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF