]>

MIDI KEYBOARD

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2

MIDI KEYBOARD

MIDI KEYBOARD

Een MIDI-keyboard is een piano-style toetsenbord dat wordt gebruikt voor het versturen van (MIDI) signalen of commando's via USB of MIDI naar andere apparaten die met het zelfde MIDI protocol werken. Dit is vaak een computer met software ook wel Digital Audio Workstation (DAW) genoemd. Deze ontvangt en stuurt MIDI-informatie van en naar andere MIDI-apparaten die zijn aangesloten. Een MIDI toetsenbord produceert zelf geen geluid, In plaats daarvan stuurt hij MIDI-informatie naar een elektronische module of computer en deze zorgen voor de productie van het geluid. Veel MIDI klavieren hebben pads en/of knoppen die ook met MIDI werken. Midi toetsenborden  zie je in vrijwel iedere studio. MIDI-klavieren  zijn er vanaf 25 toetsen (twee octaven) tot de volledige 88-toetsen. 

Wat is een midi keyboard ? Een midi keyboard is een keyboard waar geen geluid aan komt maar dient om midi informatie in je DAW in te voeren, het ziet er uit als een normaal keyboard, maar zonder interne sounds. Je DAW registreert de noten die je speelt, en als je een midi controller keyboard hebt dan zitten daar extra knoppen op waar mee je virtuele instrumenten kunt bedienen.

Op dit moment zijn alle keyboards aanslag gevoelig en hebben ze een USB aansluiting, je sluit een midi keyboard aan op je usb poort, en niet op je audio interface. We hebben een ruime selectie midi keyboards en midi controllers van rugzak formaat tot en met grote 88 toetsen full size piano toetsen, somminge keyboards zijn speciaal gemaakt voor speciale toepassingen zoals ableton en cubase reson studio one en meer

 

populair : m audio keystation 88

                m audio oxygen 49

MEER MIDI KEYBOARD

Een keyboard komt vaak met gratis midi keyboard software en werkt meestal op usb, Het meest verkochte usb midi keyboard controller heeft 49 of 61 toetsen en werkt met oa met fl-studio cubase an ableton. Wat is een midi keyboard ?

M-audio midi keyboards

Novation midi keyboard

native instruments midi keyboards

 Advies nodig over het best midi keyboard controller ? Neem gerust contact op..

Populaire MIDI KEYBOARD merken

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF