]>

Cubase

Voor producten van Cubase kunt u bij i4-muzique aankloppen. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. I4-muzique is de specialist in studio apparatuur, DJ gear, software, pro-audio en muziekinstrumenten. Bij ons zijn zowel Cubase 8.5 als de Cubase 8.5  updates te verkrijgen. Bij ons bent u van topkwaliteit en topservice verzekerd. Wij hebben een showroom waar onze producten zijn uitgestald en daarnaast een webwinkel waar u terecht kunt. Voor producten van onder meer Cubase zit u bij ons goed. Wij kunnen u van een professioneel advies over muziek- en studioapparatuur voorzien en leveren snel en volgens afspraak. I4-Muzique gaat voor een tevreden klant. Wij zijn een bedrijf dat slechts met de hoogste standaard genoegen neemt. Als u op zoek bent naar Cubase DAW software, dan bent u bij i4-muzique aan het juiste adres.

 

Cubase Pro 8.5

Uw wensen bepalen hoe ons aanbod eruitziet. De klant staat voorop, wij staan voor u klaar. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten van onder andere Cubase, dan kunt u bouwen op i4-muzique. Onze medewerkers zijn deskundig en thuis in de branche. Wij gaan voor u aan de slag. Voor producten van Cubase kunt u afstemmen op i4-muzique.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Voor producten van Cubase kunt u een beroep doen op i4-muzique. Zie hier meer over ons:

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF