]>

Bestel producten van Focusrite | I4Muzique

focusrite bij i4-muzique

Bestel producten van Focusrite | i4-Muzique

 

Ben je op zoek naar een specifiek Focusrite product of wil je weten welke producten Focusrite heeft? I4-Muzique heeft de producten die je zoekt gegarandeerd in de collectie. Bestel ze meteen gemakkelijk in de webshop. Als u voor 17:00 uur vandaag bestelt, heeft u de bestelling morgen in huis.

 

De producten van Focusrite zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar zien er ook super goed uit. De designs van Focusrite zijn wereldberoemd om hun eenvoud, kleur en unieke karakter. I4-Muzique heeft onder andere de volgende producten en productlijnen van Focusrite in de collectie:

 

Focusrite / novation hebben nu erg veel succes met de focusrite scarlett serie van een 2 in out kaart ( 2i2) naar een  8 in en uit met de focusrite scarlett 18i20

 

Focusrite in Nederland
In Nederland bestel je deze voorversterkers, audio interfaces en andere studio hardware van Focusrite snel en eenvoudig bij I4-Muzique. Als je vragen over een product hebt, of niet zeker weet welk product het beste bij jouw situatie past, kun je altijd even contact opnemen. Je kunt ons bereiken door te bellen, met een medewerker te chatten of te mailen.

 

Over I4Muzique
Ons team van 4 audio, DJ en instrumenten deskundigen geeft muziekliefhebbers in heel Nederland dagelijks vakkundig advies op maat. Ben je een professionele DJ of producer? Of ben je een beginnende DJ/producer? Neem je livemuziek op of wil je gewoon het allerbeste geluid in je huiskamer? Bestel de producten die je zoekt direct in de webshop, dan heb je ze morgen al in huis.

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF