]>

Gespreid betalen

Het is bij i4-muzique mogelijk om een product te kopen en om dit dan in termijnen af te lossen, zodat je niet in één keer hoeft te betalen. Zeker bij grotere bedragen kan het zo goed uit komen dat je wel gelijk kan beschikken over het product, maar het volledige bedrag niet in een keer hoeft te betalen.

Wanneer je ervoor kiest om een product in termijnen af te lossen, zal i4-muzique optreden als bemiddelaar tussen jou en Santander, een van de grootste financiële instanties ter wereld op dit gebied. Het minimum leenbedrag is €500,- inclusief BTW, waarbij je zelf aan kunt geven in wat voor termijnen je af wilt lossen. Uiteraard is het ook mogelijk om op een vervroegd moment de lening volledig af te lossen, zonder dat daar extra kosten bij komen kijken.

De mogelijkheid om in termijnen te betalen bieden wij vooralsnog alleen aan in de winkel. Om hier gebruik van te maken dien je een geldig Nederlands identiteitsbewijs en een Nederlandse bankpas bij je te hebben en minimaal 18 jaar oud zijn. In de meeste gevallen kunnen wij dan ter plekke een goedkeuring regelen en kan je het product gelijk meenemen. Let op: er zal gecheckt worden bij het BKR of je in het verleden betalingsproblemen hebt gehad, wat uiteraard invloed kan hebben of de lening goed gekeurd wordt.

Let op, vergeet niet mee te nemen:

  • Geldig Nederlands identiteitsbewijs: Identiteitskaart, Paspoort, Rijbewijs
  • Nederlandse bankpas
 

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF