]>

Grace Design m906

  • boven €50 gratis verzonden
  • vandaag besteld morgen in huis! *
  • laagste prijsgarantie !
  • 14 dagen bedenktijd
  • 3 jaar garantie
  • betaal achteraf

Meer afbeeldingen

€ 6.849,00
inclusief 21% BTW
€ 6.849,00

Verwachte levertijd:
✔ verwacht 1 tot 3 dagen, neem contact op voor de exacte datum en prijs
OF

Grace Design m906 High fidelity 5.1 monitor systeem nu voordelig bij i4-muzique!
Beschrijving

Details

Grace Design M906

High fidelity 5.1 monitor systeem

De M906 van Grace Design is een stand-alone, high-fidelity 5.1 monitor systeem, ontworpen voor audio professionals die actief zijn in de audio recording en televisie / film markten. Gebouwd met dezelfde aandacht voor kwaliteit en sonische details als die van Grace Designís award winnende microfoon voorversterkers en model 901 hoofdtelefoon versterker.

Specificaties:

ï Het Grace Design M906 systeem bestaat uit drie componenten: een 2U, 19" rack mount I/O, een afstandsbediening en een externe 1U, half-rack voeding.

ï Gebalanceerde en ongebalanceerde analoge 5.1-inputs, meerdere gebalanceerde stereo analoge inputs en een digitale 5.1 en stereo-input geschikt voor grote studio monitoring systeem configuraties.

ï Ultra-lage vervorming 5.1 en stereo-installatie 24-bit D/A conversie opgenomen als standaard in AES3, ADAT, S/PDIF en optische (TOSLINK) formaten. Steekproef van 44,1, 48, 88.2, 96, 176.4 en 192 kHz worden ondersteund.

ï De elegante en uitgebreide afstandsbediening maakt een volledige werking van het systeem uit de mix positie mogelijk. Een hoge kwaliteit 25' remote kabel wordt standaard meegeleverd.

ï Geavanceerde systeemkalibratie tools kunnen gebruikers input niveaus, onder-kanaals balans compensaties en Control Room-uitgang niveaus aan te passen door middel van een bereik van + / - 10dB in .5 dB stappen.

ï Een bepaald niveau, 5.1 configuratie DAC-uitgang maakt een directe verbinding met het opnemen van systemen voor stamcellen transfers.

ï Word Clock input / thru biedt extern systeem verwijzing klokken, alsmede de mogelijkheid om externe clock signalen door te geven aan andere digitale apparaten die stroom van de m906.

ï De m906 DAC omvat nieuwe S-Lock Grace Design twee-traps PLL (Phase Lock Loop) circuits voor de ultieme low jitter digitaal signaal stabiliteit en integriteit van het geluidsbeeld.

ï Solo en mute-functies zijn beschikbaar per zender, daarnaast zijn mono, dim en mute controles ook aanwezig.

ï Er zijn twee referentie-koptelefoon uitgangen aanwezig. Een bevindt zich op de afstandsbediening terwijl de andere op het voorpaneel zit van het systeem mainframe.

ï Control Room-en hoofdtelefoon uitgangen worden aangestuurd via twee encoders in .5 dB stappen. Het bereik is 100dB.

ï Een paar grote, blauwe 7-segment LED's worden gebruikt om de controle kamer en hoofdtelefoon uitgang niveau waarden te weergeven.

ï Een evenwichtige talkback microfoon ingang is voorzien op het achterpaneel van het systeem mainframe. Gebruikers kunnen de talkback functie bedienen via een druktoets op de afstandsbediening of door het aansluiten van een voetschakelaar op de TRS-aansluiting aan de achterzijde van het mainframe-eenheid. De gebruikte microfoon voorversterker is in wezen een enkel kanaal van ons model 801R.

 

 

Extra informatie

Extra informatie

Merk grace design
EAN N/B
Beoordelen

Andere kochten ook..

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Meer grace design producten in ons assortiment..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Uitgelichte top producten verkrijgbaar bij i4-muzique.nl..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF