]>

Kinder Gitaren

Kindergitaar | I4-muzique

 

Wilt u online een kindergitaar bestellen? Kies een kindergitaar naar wens in onze webshop. i4-muzique heeft meerdere goede kwaliteit kindergitaren van verschillende merken, zoals Stagg en Gomez. Bestel nu en profiteer van de service van i4muzique: bij bestellingen vanaf € 50,- is de verzending gratis!

 

Een kindergitaar is in verhouding met een normale gitaar 3/4 qua grootte. Kiest u voor een western kindergitaar of voor een klassieke kindergitaar? Bij i4-muzique kunt u voor beide soorten gitaren terecht.

Over i4-Muzique

I4-muzique levert muziekinstrumenten, opnameapparatuur en DJ-gear aan klanten door heel Nederland. Onder onze klanten zijn zowel particulieren die muziek voorals als hobby zien, als professionals die zelfs wereldwijd optreden. Muziekinstrumenten die u bij ons kunt bestellen, zijn onder andere drumcomputers, mondharmonica’s en gitaren, zoals een kindergitaar.

Kennis van zaken

Het aanschaffen van een muziekinstrument is vaak een lastige beslissing,niet alleen omdat er zoveel keuze is en de verschillen tussen instrumenten van de buitenkant onzichtbaar zijn, maar ook omdat aankoop vaak niet goedkoop is. Het kan daarom heel fijn zijn om professioneel advies te krijgen over de verschillende instrumenten. De medewerkers van i4-muzique hebben zeer veel kennis van muziekinstrumenten en adviseren u graag als u dat wilt. Als u een vraag heeft, kunt u altijd bellen of mailen met i4-muzique. We zijn u graag van dienst.

Een kindergitaar bestellen

Kijk nu in de webshop bij Westerngitaren of Klassieke gitaren en zoek een ¾ gitaar/kindergitaar uit. Klik Hier

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF