]>

Korg audio hardware | I4Muzique

korg bij i4-muzique

Op zoek naar een midi keyboard, een efx tool of een synthesizer van Korg? Deze en andere producten van Korg vind je altijd bij I4Muzique. Je kunt zowel in de webshop producten bestellen, als in de showroom komen kijken en de producten afhalen.

Korg is wereldwijd de grootste speler in de branche van muziek apparatuur. Producten zoals de Korg Kaossilator pro+ op basis van de Kaos Pad, de Korg Volca serie, de Korg Kronos en de Korg Nano zijn zeer populair onder muzikanten. De muzikanten die gebruikmaken van Korg producten, zien in Korg een betrouwbare partner in het maken van muziek. Ook jij kunt vertrouwen op de kwaliteitsproducten van Korg. De producten bestel je gemakkelijk in onze webshop.

I4Muzique en Korg
Het grote voordeel van I4Muzique: de beste service. Het deskundige team helpt je, adviseert je wat betreft productkeuze en beantwoordt al je vragen. Je kunt de producten, zoals Korg hardware, bij ons in de showroom vaak testen voordat je besluit of je ze aanschaft. We hebben bijna alle producten op voorraad. Als je wel vragen hebt, maar het niet handig voor je is om naar Eindhoven te komen, kun je vragen altijd via e-mail, telefoon of chat aan ons stellen.

Bestel de producten van je keuze nu via de webshop. I4Muzique: Your interface for making music.

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF