]>

reloop

RELOOP DJ:

Reloop – Het toonaangevende Europese merk voor DJ-apparatuur
Onder de wereldwijde leveranciers van DJ apparatuur neemt Reloop een uitzonderlijke positie in op vele aspecten.

Reloop is het belangrijkste Duitse merk op de wereld DJ-markt dus heeft ook de leidende positie onder de Europese fabrikanten. Met zijn ongeëvenaarde product filosofie is Rellop het enige Europese merk dat zichzelf kan vergelijken met de groten op een markt die anders uitsluitend wordt gedomineerd door Japanners en Amerikanen.
In tegenstelling tot de meeste van de andere leveranciers die oorspronkelijk actief waren op de Hifi en audio-markt is Reloop altijd een fabrikant voor DJ-technologie. Reloop is geëvolueerd van een Duits garagebedrijf, opgericht door een groep van gespecialiseerde engineers die een hoge affiniteit voor DJ's had, tot een wereldwijd opererend bedrijf dat mixing musicians in meer dan 60 landen als klant heeft.

We kennen reloop van de dj controllers zoals beatmix2 en de reloop beatmix 4 , maar ze staan ook vooraan als het gaat om controllers voor de ipad zoals de mixtour en de beatpad. De draaitafels zijn meer dan erg populair de rp1000 rp2000 USB en de zwaardere rp4000 rp 7000 en de topper de de reloop rp8000. Daarnaast heeft reloop ook veel handige zaken als een platenborstel en een single adapter

RELOOP DJ

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 150

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-40 of 150

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF