]>

Presonus StudioLive 16.0.2 digitale mixer (1602)

 • boven €50 gratis verzonden
 • vandaag besteld morgen in huis! *
 • laagste prijsgarantie !
 • 14 dagen bedenktijd
 • 3 jaar garantie
 • betaal achteraf

Meer afbeeldingen

Adviesprijs € 1.048,95

Aanbieding prijs € 999,00

inclusief 21% BTW
€ 999,00
3 reviews 0 5 4.6
0 5 4.6

Verwachte levertijd:
✔ verwacht 1 tot 3 dagen, neem contact op voor de exacte datum en prijs
OF

Presonus studiolive 16.0.2


De Presonus StudioLive 16.0.2 is een compacte digitale mixer voor studio en live. Naast digitale effecten, voldoende in- en uitgangen heeft hij ook een 16x16 FireWire audio interface. Ideaal inde studio maar zeker ook on stage. De Perfecte oplossing tussen audio interface en mixer.


Garantie: 3 Jaar

Beschrijving

Details

Presonus StudioLive 16.0.2 digitale mixer

De Presonus StudioLive 1602 is een compacte digitale mixer met een grote variëteit aan instellingen en aansluitingen. Laat je niet verwarren door de naam: deze mixer voelt zich in een studio net zo goed thuis als voor live doeleinden.  
De StudioLive 16.0.2 heeft 12 Klasse-A voorversterkers aan boord, en tel er de talkback bij dan zijn het er 13, 4 aux bussen en een MIDI I/O. En alsof het nog niet genoeg is heeft hij ook een 16c16 FireWire audio interface aan boord.
De Presonus StudioLive 16.0.2 mag zich pas een digitale mixer noemen als hij ook digitale effecten aan boord heeft. In totaal heb je de keuze uit ruim 50 DSP effecten. Van tijd gebaseerde, dynamische, modulatie effecten en een 31 bands equalizer die je op de mail out kunt zetten.


Specificaties Presonus StudioLive 16.0.2:

 • Digitale mixer
 • 16 audio ingangen waarvan 8 mono en 4 stereo)
 • 60mm faders
 • 13 klasse A microfoon voorversterkers
 • 4 aux bussen en 2 interne FX bussen
 • 2 stereo 32 bit effect processoren
 • 3 bands parametrische eq
 • 31 bands eq op de man out
 • 16in, 16 uit 24 bit FireWire audio interface

Presonus StudioLive 16.0.2  studiolive 1602 nu te koop en in de aanbieding bij i4-muzique eindhoven

 

Andere modellen

Presonus studiolive 24.4.2

Presonus studiolive 16.04.2

Extra informatie

Extra informatie

Merk presonus
EAN 673454001253
Beoordelen

Klantenbeoordelingen 3 item(s)

Presonus StudioLive 16.0.2 digitale mixer
Presonus StudioLive 16.0.2 digitale mixer, besteld bij i4 op advies en hij is top, perfecte link tussen mijn studio en de computer
Value
Quality
Price
Review by Peter Manshanden / (Geplaatst op 31-07-2014)
Aanvulling op review
Vandaag heeft Presonus dan hun nieuwe iPad app gelanceerd en wil je dan na een 3 maanden aan de slag met het draadloos bedienen van je Presonus 16.0.2 mixer.

Toen was het wel even slikken want ik kreeg dit niet aan de praat. Werk je zonder Euphonix dan heb je geen problemen maar wil je in de studio zowel met je Presonus app werken en de Euphonix dan is het puzzelen. Na vele uren ben ik er dan achter gekomen wat het probleem is en hoe je dit kunt omzeilen.

- Euphonix MC Mix uitgezet
- Mac restarten
- Controle EuControl Settings (software Euphonix)
- Universal Control starten
- SL Remote op de iPad starten
- Connectie maken met de StudioLive

Resultaat: De iPad software werkt en communiceerd met de StudioLive & Universal Control. Nu verder met de volgende stappen.

- Euphonix MC Mix aanzetten
- SL Remote werkt nog steeds
- Schuif van de Mc Mix omhoog
- Logic starten voor controle of de Euphonix MC Mix correct werkt.
- Logic laad de drivers correct in
- Schuiven gaan in een start stand staan (helemaal naar beneden)
- Euphonix MC Mix werkt correct
- Terug schakelen naar de SL Remote en blijkt deze ook nog te werken.

Als je de SL Remote software stopt en je start hem opnieuw op dan zal SL Remote weer niet werken.m Springt je iPad uit maar draait de SL Remote nog dan zal hij gewoon blijven werken.

Conclusie:
Er vervelend dat hardware elkaar bijt en niet lekker wil samen werken. Wil je de Euphonix MC Mix gebruiken gelijk met je SL Remote software op de iPad dan ben je dus verplicht om in onderstaande volgorde te werk te gaan.

- Start je Mac op zonder dat je Euphonix MC Mix aanstaat. (zet deze dus uit)
- Start eerst Universal control en dan je iPad software SL Remote
- Zet nu pas je Euphonix board aan en je kunt aan de slag.

Ik hoop dat jullie iets aan deze oplossing hebben, het is vervelend maar je kunt wel met beide apparaten werken. Of deze problemen er ook zijn met de 16.4.2 en de 24.4.2 is mij niet bekend.

De sterren die ik hier heb geselecteerd zijn van toepassing op de software.
Prijs: 5 sterren omdat deze software gratis is.
Value: 5 Het is zeker een toegevoegde waarde op je mixer zowel live als studio
Quality: 3 sterren, het werkt in deze combinatie maar niet prettig.

Succes!
Price
Value
Quality
Review by API / (Geplaatst op 15-10-2011)
Compacte tafel met vele mogelijkheden
Een semi-digitale tafel zonder gemotoriseerde faders, ga je deze missen? Nee en ja, Presonus heeft hiervoor een oplossing dmv Faders Locate en werkt dit simpel.


Versturen:
Bij binnenkomst viel mij op dat de verpakking goed en netjes is en kun je niet over klagen. Dus laten toesturen is dan ook geen enkel probleem.


Hoe snel leer ik:
Snel! Deze tafel werkt erg simpel, binnen de kortste keren kun je werken met deze tafel. Het ontwerp van de tafel is goed en overzichtelijk en snap je er snel wat je allemaal moet doen. Als je deze tafel net in je handen krijgt voor een live optreden kun je binnen 30 minuten een compleet up and running systeem hebben draaien. Wil je een Presonus Studiolive aankopen kun je vooraf al vele informatie op YouTube waardoor je de handleiding niet eens meer nodig bent omdat er erg veel over wordt uitgelegd.


Formaat:
Ondanks dat het formaat van de 16.0.2 klein is zit er meer in dan je verwachten kan. Eigenlijk is het een kleine snoep pot die maar niet leeg raakt. EQ, GATE, LIMITER, COPY, LOAD, PASTE, AUX, EFFECTS enz..... Eigenlijk teveel om allemaal op te nemen. Wil je voor thuis, bedrijf of wat dan ook een compacte mixer hebben met vele mogelijkheden dan is dit je tafel!


AUX
Het zijn er volgens de specificaties 4 maar je hebt ook 2 aparte effect kanalen! Dit is een voordeel want bij andere tafels moet je al snel zoeken naar 6 aux en die heb je niet snel in dit formaat of a prijs klasse. Dus eigenlijk kun je zeggen dat je 6 aux kanelen tot je beschikking hebt maar ben je wel verplicht om dan je effects in te zetten. Elk kanaal is gemakkelijk op een aux te zetten en druk je bv op AUX1 en je ziet bij elk kanaal hoeveel je op de aux hebt staan. Voordeel is dan ook dat je geen lampje nodig bent omdat alles met leds wordt aangegeven. En ondanks dat de AUX functie niet aanstaat zie je de knoppen duidelijk in het donker. Dit is met alle knoppen het geval.


FAT CHANNEL:
Die is wel erg vet, duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Je vindt hier je EQ, Limiter, Compressor, Gate en High pass filter. Al deze kun je voor het zaal geluid instellen en heb je de keus of je deze instelling mee wilt sturen via FireWire om dit ook op te nemen. Druk op de knop van je FXA en je ziet gelijk welk kanaal hoeveel effect send krijgt. Aux is al genoemd maar zit ook in je Fat channel. Selecteer een kanaal en je krijgt al je instellingen te van je kanaal. Geen toeters en bellen, niet ga hier heen en druk dan daar op en selecteer dan dit en je krijgt te zien wat je zien wilt. Nee gewoon op 1 knop drukken en alles is in beeld. Goed over nagedacht door Presonus.


Opnames maken:
Live of in de studio is deze tafel ideaal. Je maakt live je sound in orde en stuurt dit allemaal door naar je computer zonder dat je daar veel extra voor hoeft te doen. Dit kan binnen enkele seconden worden geregeld met de mee geleverde software. Door gebruik te maken van de DIG OUT knop op je mixer maak je deze keuze wat je extra meestuurt de computer in, eq, compressor, treshold of wat dan ook. Wil je wel EQ in de zaal hebben maar niet in je opname? Dat kan. Vanaf je computer een voor opgenomen track mee laten lopen? Geen probleem 1 druk op de knop en klaar. Het is allemaal zo simpel dat al deze dingen je binnen 30 minuten kan snappen en mee aan de slag kunt.


Studio:
Opnames maken met vaak dezelfde zanger of zangeres? Geen probleem, maak eenmaal een instelling en sla deze apart op in je tafel. Zodra je weer opnames wilt gaan maken laad je de instelling in en alles is klaar. Dit kan per kanaal maar is ook mogelijk van alle kanalen en instellingen. De kwaliteit van de opnames zijn erg goed, geschikt voor demo of cd opnames! Eigenlijk kun je weinig negatief vermelden want je hebt voor de studio 12 kanalen tot je beschikking om tegelijkertijd op te nemen.


Eigenlijk kan ik nog tijden doorgaan om iets te vertellen over deze tafel! Maar er moet natuurlijk een eind komen en kun je waarschijnlijk uit mijn bovenstaande verhaal halen dat het een prima tafel is die je niet zal tegenvallen en het een prima koop is! Er is nog veeeel meer mogelijk dan dat ik vermeld.


Is dit misschien een tafel voor jou? JA! Meer kanalen nodig? de 16.4.2 en de 24.4.2 zijn eigenlijk in grote lijnen identiek!


Mocht je de nieuwe eigenaar willen worden van deze tafel dan wens ik je er veel plezier mee!
Value
Quality
Price
Review by API / (Geplaatst op 20-08-2011)

Andere kochten ook..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Meer presonus producten in ons assortiment..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Uitgelichte top producten verkrijgbaar bij i4-muzique.nl..

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF