]>

Steinberg hard- en software | I4Muzique

steinberg bij i4-muzique

Op zoek naar soft- of hardware van Steinberg? De professionele producten van Steinberg, zoals het programma Cubase 9, kun je gemakkelijk bestellen in de webshop van I4-Muzique. Als je vragen over een bepaald product hebt, helpen we je graag verder. Je kunt ons mailen of bellen met je vraag, of je kunt in de showroom komen kijken naar een specifiek Steinberg product waar je interesse in hebt.

Steinberg heeft zowel hardware als software voor producers, muzikanten en geluidstechnici in haar collectie. Het doel van Steinberg: ieder individu de mogelijkheid bieden om haar creatieve ideeën werkelijkheid te maken. 'Creativity First' is dan ook de pay-off van het van oorsprong Duitse bedrijf. Steinberg werd in 1984 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste (audio) softwareproducenten van de wereld.

Steinberg producten bij I4-Muzique
Een aantal van de Steinberg producten die I4Muzique heeft op een rijtje:

Je vindt bij ons niet alleen Steinberg producten, maar ook hard- en software van andere bekende merken. Focusrite en Apogee zijn zomaar twee voorbeelden van merken die we voeren. Dus voor ieder doeleinde, op ieder prijsniveau, hebben we de juiste producten voor je. Ga nu naar de webshop en bestel het product naar wens.

BOVEN €50 GRATIS VERZONDEN

3 JAAR GARANTIE

14 DAGEN BEDENKTIJD

BETAAL ACHTERAF