Eve audio is een nieuwe speler op de markt op het gebied van actieve studio monitoren.  Dit bedrijf is opgericht door de ex CEO van ADAM, Roland Stenz. De monitoren worden vervaardigd in Duitsland en zijn stuk voor stuk een eigen en uniek ontwerp. Zijn streven is om studio monitoren te bouwen met een perfect prijs/kwaliteit prestatie.

Onze studio product specialisten hebben de EVE Audio studio monitoren aan een luister test onderworpen en kwamen volmondig tot de conclusie dat dit een stevige concurrent is voor monitoren in dezelfde prijsklasse.

De instapper is de SC204, een compacte monitor voor post productie en kleine studio’s. De Sc serie heeft vier verschillende modellen waarvan de SC208 het vlaggenschip is. Alle monitoren hebben naast een fantastische geluidskwaliteit en een schitterend design ook DSP aan boord. Met deze processor kun je de monitor door middel van diverse filters aan je ruimte aanpassen.

In onze winkel hebben we een set op demo staan, kom luisteren en overtuig jezelf van de kwaliteit van deze studio monitoren.