Even voorstellen ....

Beste producers, muzikanten en DJ's ! Sinds medio mei ben ik bij i4 Muzique begonnen en het wordt eens tijd om mezelf even voor te stellen : ik ben Emiel, 31 jaar en dus sinds kort werkzaam bij i4 Muzique! Een aantal van jullie hebben me al in de winkel gezien en gesproken of aan de telefoon gehad. 

In de weekenden ben ik al jaren werkzaam als Dj door heel 't land heen en ik heb daardoor mijn nodige ervaring en kennis opgedaan die ik uiteraard met de klanten van i4 Muzique wil delen. Het leuke aan het werk bij i4 Muzique is de vele raakvlakken met mijn persoonlijke interesses in studio en DJ gear, PA-systemen, fijne collega's om me heen en uiteraard de leuke enthousiaste klanten! Er ligt hier een hele uitdaging bij i4 Muzique om het bedrijf verder te laten groeien en jullie als klanten tevreden te stellen. 

Aanstaande zaterdag 22 juni geven we een workshop bij de muzikantendag bij PopEi - MusicMeeting in het Klokgebouw te Eindhoven. De entree van deze MusicMeeting is gehele dag gratis en duurt van 12:00 - 17:00. Daarop volgend zijn er optredens van diverse muzikanten tot 19:00 uur. Ook niet-muzikanten zijn hier van harte welkom om te komen luisteren en leren van de diverse workshops. Daarnaast zal het gewoon een gezellige leuke dag worden waar we onze naam i4 Muzique kunnen verspreiden. 

In de afgelopen weken heb ik uiteraard ook al de nodige leuke interessante spullen kunnen verkopen zoals de Kontrol S4 van Native Instruments, de Scarlet 2i2 Geluidskaart, en de Pioneer DDJ-SX controllers gaan als warme broodjes de deur uit! Zo verkoop ik zelf ook wat monitor speakers, zoals destijds nieuw in het assortiment en hier bij i4 Muzique aangeschaft de ADAM A8X en de KRK Rokit RP5 . 

Zaterdag 6 juli hebben we weer een leuke workshop in onze 2e showroom en deze workshop staat compleet in het teken van Ableton Push . Aanmelden kan via onze Facebook pagina , het evenement staat bovenaan bij onze berichten vermeld !
Dit is de 2e workshop die ik zelf mee ga maken bij i4 Muzique in de showroom, de eerste was op woensdag 15 mei die in het teken stond van Presonus Studio One  de nieuwste populaire producer software. Nog in de planning staan workshops met Traktor en Pioneer / Rekordbox om de Dj's nog wat tegemoet te komen. 

Uiteraard is het een primaire taak om onze orders snel en secuur te verwerken zodat deze verwerkt worden met de snelheid zoals jullie gewend zijn. Dus daar gaan we nu maar weer mee verder. Tot snel in onze showroom, de koffie staat klaar!

 

groeten,
Emiel