native instruments z2

 

Op vrijdag 05-10-2012 kondigde Native Instruments, na eerder enkele ruchtmakende teaser movies op het internet geplaatst te hebben, de TRAKTOR KONTROL Z2 dan eindelijk officieel aan. De TRAKTOR KONTROL Z2 is Native’s eerste 4 kanaals advanced controller die daarnaast ook een 2 kanaals stand-alone ‘build like a tank’ professionele mixer is. De KONTROL Z2 is de eerste controller met dedicated knoppen voor de nieuw in TRAKTOR PRO 2.6 Flux Mode en Macro FX. Natuurlijk zijn ook functies als browsen, loops & hotcues maken en Remix Cells triggeren ‘a piece of cake’ met deze nieuwe Z2.

 

Prijs:

TRAKTOR KONTROL Z2 777,-  verkoop incl btw

De TRAKTOR KONTROL Z2 is vanaf heden leverbaar !!!

 

Voor meer info over de Z2 check:

LET OP!!!! TRAKTOR KONTROL Z2 wordt standaard geleverd met TRAKTOR SCRATCH PRO 2.6, behalve in Nederland. Dit vanwege een patent op tijdcode in Nederland. In Nederland zal de TRAKTOR KONTROL Z2 geleverd worden met TRAKTOR PRO 2.6 (dus niet de scratch versie). De prijs van deze zogenaamde KONTROL Z2 NL versie zal hetzelfde zijn, echter in de doos zit een voucher twv 99,-, die de klant bij i4-muzique kan besteden aan een Native Instruments product. Een mooie combi kan bijvoorbeeld zijn om bij de Z2 een TRAKTOR KONTROL F1 voor slechts 139,- te kopen.

 

Procedure TRAKTOR KONTROL Z2 NL voucher:

Bij aankoop van de TRAKTOR KONTROL Z2 kan i4-muzique 99,- euro korting geven op een willekeurig ander NI product, . De voucher mag maximaal 3 maanden later worden geclaimd.I4-muzique dient bij bestelling van het NI product, waarop de klant zijn korting claimt, het serienummer van de TRAKTOR KONTROL Z2 aan Amptec door te geven.

 

Voorwaarden:

- Elk KONTROL Z2 serienummer kan maar 1 keer worden gebruikt. 

- Het artikel moet worden besteld bij Amptec.

- Er kan geen credit worden gegeven op bestaande stock.

- De voucher is maximaal tot 3 maanden na de aanschaf van de TRAKTOR KONTROL Z2 geldig

- Een dealer kan alleen een tegoed claimen op basis van door hem/haar ingekochte KONTROL Z2 serienummers

- Actie is alleen geldig voor in Nederland gekochte KONTROL Z2's.