Nieuwe Producten van IK Multimedia
 
IK Multimedia kondigde onlangs  op de Consumer Electronic Show (Las Vegas) een range van nieuwe producten aan:
 
Nieuw - iRIG HD een nieuwe en hogere kwaliteit versie van de immens ​populaire iRIG gitaar interface nu met een nog betere geluidskwaliteit en met de nieuwe Apple lightning-connector. Meer informatie zeer binnenkort. De 'normale' iRIG blijft ook gewoon leverbaar.
iRIG HD photo
Nieuw - iKLIP 2 voor iPad en iKLIP 2 voor iPad mini - iKLIP 2 voor iPad is de opvolger van de zeer succesvolle IKM iKLIP microfoon standaard adapter die in de nieuwe uitvoering nog beter en makkelijker te gebruiken is. De nieuwe iKLIP 2 zal tevens beschikbaar komen voor de iPad mini die de mini op een prima kijk en performance hoek vasthoudt. Verkoop EUR 29.99 ex. BTW voor zowel de iPad als de iPad mini uitvoering. 
 
Nieuw - iKLIP STAND voor iPad en iKLIP STAND voor iPad mini - is een nieuwe table-top design iPad of iPad mini houder die de iPad in een handige en flexibel in te stellen standaard boven je bureaublad houdt en goed te gebruiken is op b.v. een keyboard, mixer, controller of andere apparatuur. De iKLIP STAND komt ook beschikbaar voor de iPad mini (iKLIP STAND voor iPad mini) die de mini stevig en veilig omvat in de juiste kijk en performance hoek.​ Verkoop EUR 49.99 ex. BTW voor zowel de iPad als de iPad mini uitvoering.
 
De iKLIP STUDIO die al langer leverbaar is voor de iPad en grotere 10" Android tablets komt nu ook in een iPad mini uitvoering speciaal voor iPad mini en 7" Android tablets onder de naam iKLIP STUDIO voor iPad mini. ​Verkoop EUR 24.99 ex. BTW voor zowel de iPad als de iPad mini uitvoering.
 
Nieuw - iLINE Mobile Music Cable KIT is een complete collectie van 6 hoogwaardige audio kabels en wordt geleverd in een handige reis-etui. Speciaal ontworpen voor gebruikers van smartphones, tablets, MP3 spelers en laptops met de 'tools' die nodig zijn om elk signaal te routen in elke (audio) situatie. ​Ontwikkeld voor hoogwaardige audio kwaliteit - alle iLINE kabels zijn vervaardigd in Italië van hoog waardige componenten zoals 24K goud-plated pluggen en zuivere koper geleiders die niet oxideren. Verkoop EUR 47.99 ex. BTW voor een complete KIT in luxe reis-etui. Losse kabels vanaf Verkoop EUR 11.99 ex BTW per stuk.
alle ik multimedia producten Hier