De wereld is in gevaar!

Je zou het haast gaan denken als je het nieuws ziet. Die waarschuwen nu voor de gevaren die we zullen lopen als Microsoft op 8 april 2014 de ondersteuning stop zet van Windows XP SP3.

Toch zal er voor veel mensen die de computer gebruiken voor muziek helemaal niets met die Windows XP sytemen gebeuren. Windows XP is na die datum nog net zo stabiel als het nu is.
Het enige dat zal gebeuren is dat Microsoft stopt met het verstrekken van updates voor de 32/64-bit versie van XP. Als je systeem nu goed draait en je geen extra kracht, plugin’s of aanpassingen wilt doen is er weinig reden om je zorgen te maken. Maar als je met je muziek computer ook het internet op gaat en aan online banking doet, wordt het tijd om eens naar een andere versie van Windows te kijken.

Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat veel nieuwe software die tegenwoordig verkrijgbaar is minimaal Windows 7 wil. En in onze wereld van de studio en muziek industrie gaat dat hard. En dan is een overwogen keuze zeer belangrijk. Je zal een inventarisatie moeten maken van wat je hebt aan software EN hardware. Gaat het beide draaien op W7? Zijn er nog updates, gaat het werken op 64bit of moet ik op 32bit blijven zitten. Wat is het verschil? Kan het door elkaar. Is mijn huidige systeem sterk genoeg? Wat moet ik doen?

En daarvoor bieden wij de oplossing. Eye4systems worden al jaren gebruikt in de muziek wereld, gedegen systemen die jaren van probleemloos musicieren mogelijk maken. En vele van onze klanten zullen nog jaren gewoon kunnen draaien op hun XP machines.

Voor diegene die aan een update zitten te denken, of daar aan toe zijn, hebben we de komende maanden een speciale aanbieding. Wil je nu je systeem updaten dan krijg je 5% korting op alle hardware die vervangen moet worden en doen we de ombouw gratis!
Bel of mail ons om je, na een inventarisatie van wat je hebt en wilt, een gepaste offerte aan te bieden.

Mocht je geen Eye4 systeem hebben dan doen we daar niet moeilijk over. Ook daar krijg je op alle hardware 5% korting. Er zijn al Core-i7 ombouw mogelijkheden voor minder dan 500 Euro!!

I4-Muzique !